top of page

Amikor a Munka = Golf


Jó játékot és így számos játékosnál hendikepcsökkenést eredményezett a Liga új, szlovákiai helyszínén lebonyolított forduló a midam társadalom számára.

 

A Martin Munka által tervezett Hruba Borsa Green Resort masters pályáján a férfiak közel 5700, míg a hölgyek 4500 méter feletti hosszt kellett teljesítsenek, ragyogó, ámbár szeles időben.

 

Ismét, immáron nem először, a legjobb teljesítményt Krämer András nyújtotta, aki 75 ütéses játékával a férfi midam válogatott kvalifikációs lista élére került. Az utóbbi 365 nap 4 legjobb játékának az átlaga Krämer esetén +3,5 ütés a PAR-hoz képest. A verseny indulásán még pénteken hezitáló Koller György ment „pariban” Krämerrel, és a 18-as szakasz elütőjére csupán 1 ütés hátránnyal állt fel, de végül egy dupla-bogey megpecsételte Koller sorsát, azonban eredménye (78) még így is elég volt a második helyre. Együttállásban, de hátsó 9-en rosszabb eredménnyel a helyiek erőssége, a nullás playing hendikeppel játszó Robert Baumgartner végzett a harmadik helyen, aki elmondta, hogy mindig is szeretett a magyar midamokkal golfozni és várhatóan a Magyar MidAm Nyílt Bajnokságon is ott lesz az indulók között.

 

Hölgyeknél is hasonlóan erős eredmény született. A győzelmet az ugyancsak helyi Barbora Dennerova szerezte meg 75 ütéssel, akit az idén nagyon stabilan játszó Nagy Réka követett 81 ütéssel. Harmadik helyen, az utolsó pillanatban Sajner Zsuzsát (84) beelőző, Alzbeta Fulopova végzett 84 ütéssel.


Balról: Barbora Dennerova, Krämer András

 

Nettó kategóriákban pár kiemelkedő eredmény is született. Dr. Ruttner Zoltán 62 (Nettó Férfi B1), valamint Kócs Olivér (Nettó Férfi B2) és Balogh Mónika 64-64 (Nettó Női 1) nettó ütéssel teljesítették a 18 szakaszt.

 

A Liga csapatversenyében izgalmasan alakult a verseny. Míg az élen a csapatát egyre magabiztosabban vezető Movik Gabriella és a Teetánok végeztek összesített 178 ütéssel, addig második és harmadik helyen csupán 1 ütés különbséggel futott be rendre a T-Breakers (Gellér Róbert), valamint a Mulligan (Véh Balázs) és holtversenyben a Lexis’ Rangers (dr. Lex Annamária) csapata. Összetettben ezzel a győzelemmel megerősítették első helyüket a Teetánok. A második és harmadik helyen sem történt változás, sorrendben a Mulligan valamint a Whole-In-One 8 fős társulatai tudták bebiztosítani a dobogós pozícióikat. A középmezőnyben nagy a tömörülés. A Team 17,4 valamint a MInDAMatőrök és a Lexis’ Rangers csapatai 6 ponton belül találhatók a tabella 4-6. helyein. Ez a forduló a Ralph Müller vezette Utolsókból Lesznek az Elsők csapatának nem igazán sikerült, és 3 helyet zuhantak is a tabellán, míg a sereghajtó továbbra is a T-Breakers csapata.



Gratulálunk a helyezetteknek és minden résztvevőnek!

 

A következő Ligaforduló speciális lesz! Két versenyt fogunk párhuzamosan rendezni. Az egyik versenyben a Ligacsapatok mérik össze erőiket match play formában. A jelenlegi tabellaállás már csak azért is fontos, mert ez határozza meg a nyitómeccseket. Azaz a Teetánok (1) játszanak a T-Breakers (8) ellen, míg a további párosítások: Mulligan (2) – Utolsókból Lesznek az elsők (7), Whole-In-One (3) – Lexis’ Rangers (6) és Team 17,4 – MInDAMatőrök.

 

Az ezzel párhuzamosan futó másik versenyben a Ligán kívüli midam közösség további tagjai és barátai egy kétnapos stableford versenyben mérhetik össze erőiket Bükfürdőn.


Ligatagok a csapatkapitányaiknál tudnak nevezni a Csapatversenybe, nem liga tagok pedig itt nevezhetnek a stableford versenyre.


Várunk Benneteket szeretettel!

 

Kapcsolódó linkek:



134 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page