top of page

Bajnokság tájékoztatója játékosok számára


Köszöntünk a MET 12. Magyar MidAm Nyílt Golfbajnokság mezőnyében!


Gyakorló nap: tee time foglalása kötelező. Ajánlott a GOLFiGO használata, de telefonon (06 83 900 950) is tudsz foglalni. Még vannak szakad tee time-ok, de a számuk egyre csökken! A gyakorlónapi greenfee díját tartalmazza a nevezési díj.


Regisztráció: kérünk, hogy megérkezésedkor regisztrálj a welcome desknél. Szponzori ajándékcsomaggal várunk Téged!

 

Startlista: csütörtökön 3 órától a GOLFiGO-ban elérhető. További napokon az utolsó flight beérkezését követő 30 percen belül. Első napon szigorú HCP sorrendben, külön nemenként, második és harmadik napon (összesített) eredmények alapján.

 

 

Range: 1 órával az első tee time előtt nyit. Korlátlan és ingyenes labdahasználatot biztosítunk a Bajnokság teljes ideje alatt.

 

Reggeli: 6:30-tól biztosítja a Zala Springs Golf Resort szállóvendégei számára.

 

Tee off: két elütőről (1/10) délelőtt és délutáni indulással pénteken és szombaton, két elütőről (1/10) délelőtt a döntőben.

 

CUT: 72 fő (amibe a holtversenyben lévő játékosok is beleértendőek). Kevesebb női játékos esetén az első napi nemek aránya megmarad a döntőben is.

 

Scorekártya hitelesítés: online, a score kártya vezetése játék közben kötelező. További felvilágosítást a starter nyújt.

 

Frissítőpontok: #1-es, #4-es, #10-es, #14-es (FloeWater szénsavas és mentes víz, Swiss Laboratory üdítő, jeges törölköző kb. 30 fok felett). Induláskor: szendvics, müzli, gyümölcs, víz

 

Forecaddie-k pozíciója: #1-es, #7-es, #10-es, #11-es, #14-es

 

Eredményhirdetés: szombaton este (nettó kategóriák és Liga 1. nap és 2. nap) a klubház teraszán, vasárnap délután magyar és nemzetközi bajnokok a klubház teraszán

 

Étkezés: pénteken, szombaton és vasárnap várunk Téged a klubban meleg étkezéssel. A részletes menüt a cikk alján találod.

 

Kiegészítő programok: csütörtökön Rooftop Parti, szombaton Csányi Olivér Full Swing KIT bemutatót tart a range-en, pénteken és szombaton este zenés mulatság DJ-vel, szombat este MET Gin Party. Golfozók számára a részvétel díjtalan, kísérők a welcome desknél tudnak jegyet vásárolni. Részletek itt elérhetőek.

 

Szállás: reméljük, hogy már van szállásod, de ha nem, akkor tájékoztatunk, hogy a golfpályán már elfogytak a szállások, azonban másik szállodai partnerünknél, a Hotel Európa Fit ****-nél még mindig tudsz foglalni golfozókat megillető kedvezménnyel. Részleteket itt találsz.


Kérdés esetén állunk rendelkezésedre a 06 70 3347 317-es telefonszámon.

Jó játékot, sok sikert és élményeket kívánunk!


Péntek ebéd:

 

Leves:

Mentás zöldborsó krémleves


Főétel:

Vörösboros marhapörkölt, galuska (1,3)

Csirkemell szeletek, Burgonya gratin, Hollandi mártás (7)

Zöldséges quinoa

Tagiatelle Arrabiata (1,3)


Desszert:

Baklava (1,3,8)

 

Szombat grill vacsora:

 

Leves:

Barack krémleves


Főétel:

BBQ sertésoldalas

Grill kolbász

Csirkemell

Sertés tarja

Kukorica, Parázs burgonya, Grill zöldségek


Desszert:

Rétes válogatás(1,3,7,8)

 

Vasárnap ebéd:

 

Leves:

Erőleves tortellinivel (1,3) – levesbetét külön tálalva


Főétel:

Currys vajhal, grill zöldség

Erdei gombás sertés ragu, petrezselymes rizs

Penne pomodoro(1,3)


Desszert:

Máglyarakás



103 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page