top of page

Betekintés a Match Play kulisszái mögé

Frissítve: 2020. aug. 5.



Törőcsik Attila és Orosz Marcell tegnap játszották a Match Play Bajnokság 8-as táblájának első mérkőzését.


Fogadjátok szeretettel Attila rövid összefoglalóját:


"Tegnap lejátszottuk Marcellel a 8-as tábla 1. mérkőzését Tatán. Nagyon izgalmas mérkőzés volt, amit az is mutat, hogy a 18. szakaszon dőlt el a javamra, végeredmény 1 és 0, nyertes Törőcsik Attila.

Próbáltam sokkolni Marcellt az első 3 szakaszon, ami sikerült is, par, par Birdie-vel, de aztán Marcell magára talált, és úgy játszott, hogy azt hittem esélyem sem marad, csak egy példa: mikor már azt hittem a 11-esen hogy a par mentésem elég bármire is, akkor egy birdie-vel lezúzta az önbecsülésemet, ami még a 12-es szakaszon is hatással volt rám, így felzárkózott, hogy már csak 1 előnyöm maradt, és innen nagyon izgalmas lett a játék, mert a következő 6 szakaszon bár már többször eldőlni látszott egy-egy szakasz valaki javára, akkor fogta a másik, és egy bravúrral egyenlített, tehát mind a 6 szakasz döntetlen lett, így kitartott az elején megszerzett előnyöm....

Ezen a meccsen nagyon jól éreztem magam, Marcell-lel sokat beszélgettünk, és szerintem ezután is keressük egymás társaságát, szóval ez a verseny elérte célját, hogy két eddig ismeretlen embert jó hangulatban összeismertetett."


Orosz Marcell pedig hozzátette:

"Én is nagyon jól éreztem magam. Attila személyében remek embert, játékost és házigazdát ismerhettem meg. Gratulálok ezúton is!"


Hogyan alakul a folytatás? Kiderül szombaton Balatonudvariban!


Kapcsolódó cikkek:


91 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page