top of page

Idén is a LUA Resort



Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a LUA Resort*****Balatonfüred a Mid-Am Golf Liga névadó szponzorra lesz 2023-ban is.


A LUA Resort*****Balatonfüred 2022 májusban nyitotta meg kapuit, mint a Balaton első 5 csillagos szállodája - 78 szobával rendelkező, adults-only szolgáltatásokat kínáló létesítmény, ahol jólét jólléttel párosul. A vitorláskikötőnek köszönhetően a letisztult, izgalmasan elegáns, natúr dizájn vonalat képviselő kortárs épület élvezi a páratlan vízparti lehetőségeket. Az exkluzív szolgáltatások és programok egy komplex filozófia mentén kerültek kialakításra; gasztronómiai koncepció Pesti István szakmai iránymutatásával, füsttematikájú NOON Bar kézműves koktélokkal, a Balaton legnagyobb rum választékával, Omorovicza spa-és wellness kezelések, Balaton vizére épített Sun Lounge & Champagne Terasz. A felnőtt elvonulás lehetőségét és a személyre szabott szolgáltatásokat vendégeink luxus színvonalon élhetik meg.


Amiképpen a Mid-Am Gold Liga is folyamatosan fejlődik, úgy az idén 1. születésnapját ünneplő LUA Resort szállodája is exkluzív újdonságokkal várja vendégeit 2023 nyarán.

A tavalyi nyitás óta a szálloda kibővítette szolgáltatásait egy multifunkcionális rendezvény helyszínnel a szintén 5 csillagos LUA Events-et. Idén pedig további fejlesztésekkel várja vendéig: májusban megnyitja kapuit a LUA rooftop bárja, a The View by LUA, nyárra pedig elkészül a szálloda közvetlen zárt vízparti strandja, amelyen közel 3000 nm-en élvezhetik majd a vendégek a Balaton egyik - ha nem a legszebb strandját.



Minden szobához prémium pihenőágyak, napernyők tartoznak majd, és rendelkezésedre fog állni egy minden igényt kiszolgáló sport centrum is (SUP, Kayak, Jet-Board, bérelhető elektromos yachtok, e-vespa, e-roller, e-bike stb.) A kiszolgálásáról szintén újonnan épülő grill terasz és koktél bár fog gondoskodni, Pesti István közreműködésével megálmodott beach food menüvel, és végül, de nem utolsó sorban privát napozó sziget is várja majd a vendégeket.


A tavalyi hagyományhoz hasonlóan a LUA Resort MidAm Golf Liga bajnoki sorozat végén

a bruttó és nettó, férfi és női 1-3 helyezettek két fő részére szóló, hosszúhétvégés vouchert nyernek a LUA Resort ***** Balatonfüred jóvoltából.

Úgy gondoljuk, hogy nagyon izgalmas nyárnak nézünk elébe a LUA Resort***** Balatonfüred szállodával karöltve.


A csapatversenyre itt tudsz jelentkezni április 5-én 18:00 óráig:



93 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page