top of page

Nagy Réka a Szlovák Szenior Bajnoknő!


Miközben a Ligacsapatok Balatonudvariban csaptak össze, Nagy Réka, Dr. Gál Zsombor és Rádonyi Kristóf Szlovákiában képviselték Egyesületünket a Szlovák MidAm és Szenior Golfbajnokságon.

 

Legnagyobb örömünkre Réka (77-81-84) 1 ütéssel megelőzve riválisát, Kopernická Katarína-t megnyerte a bruttó szenior női kategóriát, így Ő lett a szlovák szenior bajnoknő, amihez ezúton is szívből gratulálunk! A vége rendkívül izgalmasra sikerült Rékának, mert az első kilencen plusz 9 ütést szedett össze, viszont a hátsó kilencre megrázta magát, és nullával teljesítette azt. Rendkívül nagy volt a hőség a három nap során, sokan ezért vissza is mondták a bajnokságot. Ugyanakkor az erős szél némileg enyhített a nagy hőségen, viszont Réka alapvetően magas játékának nem igazán kedvezett, mert vagy rövidebbek, vagy hosszabbak lettek labdái a tervezettnél.

 

Rádonyi Kristóf a 11. helyen végzett 77-81-84 ütéses körökkel, míg Dr. Gál Zsombor 81-82-76 ütésekkel a szenior kategóriában a 8. helyet szerezte meg.



A welteni mezőnyt nem csak honfitársaink miatt volt érdemes követni, hanem azon szlovák játékosok miatt is, akik potenciálisan esélyesek lehetnek az augusztus 30-án, Zalacsányban kezdődő MET 12. Magyar MidAm Nyílt Golfbajnokság bajnoki címére. Közöttük a szlovák bajnokságban 3. helyen végzett Simunovic Ivica (+3), de ott volt Baumgartner Róbert (+11), JEŽÍK Dušan (+14), Stranak Péter, Ján Liptaj, Rendek Martin és még sokan mások is.

 

Hasznos linkek:

101 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page