top of page

Rendkívüli események a Ligában

Utoljára 2021-ben Movik Gabriellának köszönhetően ünnepelhetett a MidAm közösség Hole-in-One-t, és most Magyar Tibor ütésére koccinthattunk a LUA Resort MidAm Golf Liga második fordulóján.


A Pannonia Golf & Country Club pályájának harmadik szakaszán 7-es vassal talált be a 143 méterre lévő lyukba Magyar, akinek már nem először sikerült ez az attrakció. Korábban már ütött hole-in-one-t Magyar, de akkor nem volt szemtanúja a lendítésnek, amit kicsit sajnált is. Most viszont 118-an gratulálhattak a helyszínen tagunk ütésének.

 

Ugyancsak rendkívülinek mondható esemény volt a live score-on -3-as eredményt látni, azonban ezt a még 25. életévét be nem töltött Bertényi Bence érte el (arany elütőről), aki több korosztályos társával együtt versenyen kívüli meghívott játékosként indult a mezőnyben.

 

A MidAm korosztály férfi mezőnyében parádés játékkal és 3 birdie-vel Ralph Müller (74) lett a bajnok. Két ütéssel lemaradva követte őt Vajta Balázs (76), míg a dobogó harmadik fokára holtversenyben, de a hátsó-9 szakaszon jobb eredményt elérve, Krämer András MidAm elnök állhatott fel.



Hölgyeknél is nagy küzdelem folyt az elsőségért. A MidAm válogatott színeiben két hete ugyanezen a pályán Szlovákia ellen játszó és diadalmaskodó Nagy Réka és Batta Krisztina vívott egymással nagy harcot. Végül előbbi játékos győzelmével végződött a Liga második fordulója. Harmadik helyen a tavalyi összetett bruttó bajnok, Sajner Zsuzsanna végzett.



További említésre méltó esemény volt Hadfi Dániel 6 birdie-je és ezzel 79-es score-ja, valamint Sitku Gábor évtizedes kihagyás utáni visszatérése egy nettó 59-es körrel.



A Liga-csapattabellán nagy mozgásokat láthattunk, de tartja helyét az élen a Movik Gabriella vezette Teetánok csapata. Kiváló játékkal a Véh Balázs fémjelezte Mulligan csapata 4 helyet ugrott előre a második pozícióba, köszönhetően ebben a fordulóban elért T1-es megosztott győzelmüknek. A negyedik helyről a harmadikra a Whole-in-One csapata lépett előre Jónás Balázs vezetésével. A forduló másik holtversenyes győztese, a Team 17.4 (csk.: Sátori Ferenc) fellépett az együttállásos 4. helyre, a MInDAMatőrök viszont 3 helyet csúszott le az összesített tabellán.

 

Gratulálunk a győzteseknek, díjazottaknak, és találkozunk 2024. június 15-én a szlovákiai Hruba Borsa Green Resortban.


Kapcsolódó linkek:



130 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page